Szőrtelenítés Magyarország legjobb orvosai által

Szőrtelenítés árak

A selymes, puha és teljesen sima bőr természetes igényként jelenik meg a hölgyek, és napjainkban egyre gyakrabban a férfiak körében is. A lehetőségek száma igen széles, így a borotvától kezdve egészen a végleges megoldásokat kínáló kezelések mellett is letehetik voksukat a szépülni vágyók. Mielőtt azonban az elsőre egyszerűnek tűnő borotvára, gyantára, vagy epilátorra esne választása, érdemes végiggondolnia, hogy mennyibe kerül mindez hosszú távon. Az ideiglenes megoldást kínáló szőrtelenítés árak messze meghaladják azt az összeget, melyet a néhány kezelésből álló lézeres megoldásra fordíthatna, ezzel látványos, és főleg tartós eredményt elérve.

Csúcsminőségű diódalézer kerül alkalmazásra az egyre többek által választott eljárás során, amely biztosítja, hogy az általa kibocsátott hőenergián keresztül a szőr növekedési fázisában károsodjon, és a továbbiakban maximum pihék jelenjenek meg az érintett területen. Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mennyibe kerül az eljárás, a pontos összegekről érdemes a választott szakembernél tájékozódni. A végleges szőrtelenítés ár attól függően alakul, hogy milyen típusú bőre van, mennyire sűrűn helyezkednek el a szőrszálak. A körülbelül 8 alkalomból álló kezelés során 6-8 hetente találkozik majd a szakemberrel, aki a bőr megtisztítása után elvégzi az aktuális lézeres beavatkozást.

A végleges szőrtelenítés árak áttekintésénél mindig érdemes figyelembe vennie, hogy a megadott összegek egyetlen kezelést tartalmaznak. Az eredmények az első néhány után kezdenek mutatkozni, de akár 6-8 alkalomra is szükség lehet a végleges és teljes szőrtelenség eléréséhez, tehát a fizetendő összeg is ennek függvényében kerül kiszámításra. A bajusz és az áll lézeres kezelése nyilvánvalóan kevesebbe kerül, mintha a combok, vagy a lábszár nagyobb területére kérné a kezelést. A legtöbb helyen lehetőség van csomagajánlat keretein belül kifizetni az ellenértéket, a például három, vagy öt alkalomra szóló bérletek ára  kedvezmények igénybevételére jogosítja a szépülni vágyókat.

A legtöbb klinikán, szalonban arra is lehetősége nyílik az érdeklődőknek, hogy több terület szőrtelenítése kapcsán egyéni árajánlatot kapjanak, melynek köszönhetően a lézeres szőrtelenítés árak valóban alacsonyabbak lehetnek, mintha csak egyetlen testtáj szőrtelenítését igényelnék.  A kezelések eredményeként a hölgyek esetében a szőrszálak 80-90%-a tűnik el, ez a szám férfiaknál a szőrzet eltérő jellegéből adódóan 70-80% lehet. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem kezelhető, erre az előzetes konzultáció alkalmával mindenképpen fény derül majd. Egyes gyógyszerek szedése, bizonyos bőrbetegségek, de a közelmúltban történt szülés, vagy szoláriumozás is akadályt gördíthetnek a kezelés útjába. Ha szeretne többet megtudni arról, hogy mennyibe fognak kerülni a kezelések, és mire számíthat utánuk, tájékozódjon szakembereink segítségével!

 

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.

Válasszon orvost most!